Zoeken

Sexdating met Jods uit Tilburg, Noord-Brabant

Jods

 • Naam: Jods
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Tilburg
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na een aantal positieve verhalen heb ik ook maar eens de stoute schoenen aangetrokken. Ik ben er nog en beetje sceptisch over maar ben geinteresseerd wat dit gaat brengen. In de supermarkt kom ik niemand tegen dus ga ik dit maar eens proberen hahaha!.

Ik ben een vrolijke, spontane en positief ingestelde jongeman. Ik geniet ervan om gezellige dingen te ondernemen en mooie dingen te doen. Als ik open ben zit ik graag met vrienden op een terrasje, biosje of ga ik lekker uiteten. Ik ben alweer een tijdje alleenstaand en zeker weer toe aan een spannende uitdaging. Ik woon in een leuk appartementje en heb alles goed voor elkaar alleen ontbreekt er nog 1 ding(misschien zeker jij)!

Over jou: Een mooie opwindend lady!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy