Zoeken

Sexdating met Natas1985 uit Antwerpen, Antwerpen

Natas1985

 • Naam: Natas1985
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Zelfstandig kieskeurig type is erg nieuwsgierig en heeft daarom een profiel aangemaakt. Ik ben weer vrijgezel alhoe zeker er zeker een oude-vlam-project op de aardbol rondloopt. Het lastige is dat hij net verhuist is naar Aruba. Dit is eigenlijk ook positief omdat ik hem dan niet meer tegen kan komen.

Wie wil deze gesloten aardige persoonlijkheid laten zien dat er ook andere prinsen op het blanke paard zijn?

Over jou: Je bent volhardend, trouw, slim en je weet hoe je mij moet behandelen. Een goede mix van beleefd, humorvol, volwassen en de bijpassende uitstraling. Ik val op knapen met een licht tintje met bij voorkeur italiaanse roots. Wat voor werk je doet is niet belangrijk zolang je alles zelf kunt bestelen en niet meer bij je ouders woont.

Ben ik nu te kieskeurig?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy