Zoeken

Sexdating met Kailyn uit IJmuiden, Noord-Holland

Kailyn

 • Naam: Kailyn
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: IJmuiden
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Vriendelijk en ik geniet mij aan mijn woord, het laatste wat ik wil doen zijn beloftes maken die ik niet waar kan maken. Vrienden maken gaat bij mij erg makkelijk, maar zodra ik een stap verder wil gaan, gaat er vaak zeker iets mis. Ik ben een luisteraar en voor mij staat het innerlijk boven het uiterlijk. Ik zoek niet een perfecte persoon, maar iemand die bij mij past.

Over jou: Mijn ideale sexpartner is iemand die mij kan laten lachen en in de vervelende situaties mij weer vrolijk kan maken wanneer ik mij down voel. Je hoeft niet de mooiste man van de wereld zijn, zolang je maar aantrekkelijk bent op je eigen manier. Ik geef niet meer aandacht aan iemands uiterlijk, je persoonlijkheid zal mij het meest aantrekken.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy