Zoeken

Sexdating met Keessie19730417 uit ,

Keessie19730417

 • Naam: Keessie19730417
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het wordt voor mij langzaam tijd om de draad weer eens op te pakken. Weer opwindende personen ondervinden kennen, daten met een opwindende man :) Dat lijkt me heel erg leuk.Ik heb het hoofdstuk wat niet zo leuk was in mijn leven afgesloten, en ik ben klaar voor een compleet nieuw opwinding. Dus aardige mooie kerels…wie weet wat we samen nog allemaal kunnen beleven..hint…hint…hint ;)

Over jou: Jij bent vooral ongebonden, lief en betrouwbaar. Je leeftijd en je uiterlijk maakt me niet zo meer uit, tenminste…je moet niet té jong zijn waarschijnlijk :) Je bent spontaan, en je vind het leuk om zomaar ineens iets leuks te ondernemen als dat in ons op komt bijvoorbeeld. Nou ja…laat gewoon wat van je horen, ik ben heel geinteresseerd naar je!

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy