Zoeken

Sexdating met KeyNote uit Emmen, Drenthe

KeyNote

 • Naam: KeyNote
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Emmen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Deze lady zit in nogal een dilemma. In een romance met een man die een kinderwens heeft…. en ik? Totaal niet. Maar dat komt hoofdzakelijk door mijn baan als muzieklerares. Ik werk meer met jongeren, wat er dus zorgt dat ik ze thuis juist NIET wil hebben.
Misschien moet ik zeker een andere baan zoeken, maar ik geniet van wat ik doe. Dus denk eerder dat ik op zoek moet gaan naar iemand die geen kinderwens heeft.
Ik woon gelukkig niet samen, dus eigenlijk weinig te verliezen…. maar voor ik de knoop definitief doorhak, vind ik een slippertje van mij toch zeker goed geplaatst. Ik bedoel, wie oh wie droomt er niet van om ooit eens het bed te hebben gedeeld met de favoriete muzieklerares?

Over jou: ik geniet van onwennig en onwetende knapen. ik hoef niet perse een discrete date met iemand die alles weet enz. Graag iemand die toch een beetje verlegen is. maar zeker sexgewillig. Iemand die mij zeker goed kan verwennen, en andersom wil ik dat waarschijnlijk ook doen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Drenthe

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy