Zoeken

Sexdating met KikiKiss uit ,

KikiKiss

 • Naam: KikiKiss
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Weet je hoelang mijn joekels al niet zijn aangeraakt? Ik kan het me niet meer herinneren dat een paar warme mannenhanden ze eens lekker masseerde. Dus hier de stoute schoenen aangetrokken en een profiel aangemaakt. Wie komt deze MILF eens een goede beurt geven?

Over jou: Val jij zeker een beetje op grote memmen en een lief lachje? Heb jij net als ik ook al te lang geen sex meer gehad? Dan zijn we voor elkaar gemaakt. Kom spoedig, dan heb ik een opwindend voorstel voor je.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy