Zoeken

Sexdating met killerqueen uit ,

killerqueen

 • Naam: killerqueen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Moeten we er teveel woorden aan vuil maken? jij weet toch hoe het gaat? gewoon de kleine dingen even vertellen, wie jij bent, en dan spoedig een date plannen. Ja, ik wil alleen voor de echte sex gaan. Niet om hier wat te mailen. Zoek jij dat ook? Vertel mij jouw stoutste droom, en ik maak het waar. Oraal, kont naaien, alles kan bij mij. Ik houd van naaien!!!

Over jou: Jij bent niet iemand die weken wil gaan mailen, maar ook actie wil ondernemen!!!

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy