Zoeken

Sexdating met Kimmie71 uit ,

Kimmie71

 • Naam: Kimmie71
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na mijn scheiding heb ik er bewust voor gekozen om het een tijdje zonder man te doen in mijn leven. Maar om eerlijk te zijn ben ik nu weer lang genoeg alleen geweest en ben ik weer helemaal klaar om een spannende uitdaging aan te gaan met een mooie man.

Over jou: Ben jij een alleenstaand man die die spannende uitdaging met mij zeker aan zou durven? Wil je dan ook gemeend wat op gaan bouwen en het samen leuk gaan maken. Lekker thuis of lekker een nachtje weg?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy