Zoeken

Sexdating met Kliekie uit ,

Kliekie

 • Naam: Kliekie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: rood
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo daar opwindende spontane man. Ik ben een goedlachse meid met diepzinnige ogen en ook zeker een stoute uitstraling. Wat ik wil? Laten we dat samen ontdekken. Laat vooral helder zijn dat ik heb leuk vindt als JIJ de uitdaging aangaat.

Over jou: Je bent leuk, spontaan en hebt vooral meer energie. Je bent iemand die open staat voor iets nieuws met open einde en laat niets aan het toeval over. Als je dan ook nog eens onwijs enthousiast bent? Wat wil ik nog meer.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy