Zoeken

Sexdating met Knofje uit Deurne, Vlaams-Brabant

Knofje

 • Naam: Knofje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Deurne
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben blond, groen/blauw/grijze ogen (afhankelijk van mijn stemming), gezet (volslank zei iemand), vrolijk, spontaan, ondeugend, beetje brutaal maar ook met een verlegen kant en regelmatig g….. Lijkt me leuk om met je te kletsen en images uit te wisselen.
Ik ben een gehuwde dame dus graag discreet behandelen

Over jou: een goed uitziende man met gevoel voor lol, discreet en schoon, bij bvoorkeur blonde haren en blauwe ogen maar is geen pre. Ik ben gek op leuke billen. gehuwde gozers of gozers in een gebondenheid zijn ook welkom

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy