Zoeken

Sexdating met Krissn uit Brugge, West-Vlaanderen

Krissn

 • Naam: Krissn
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Brugge
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een jonge man van rond de 21 jaar, mijn voornaamste hobby is voetbal. Ik ben een redelijk verlegen, fitte gast die van het leven geniet. Voor het moment nog steeds een student met als opleiding chemie.

Over jou: Ik ben op zoek naar een jonge meid die vooral gevoel voor lol moet hebben (want ik lach graag). waarschijnlijk kan niet alles als grappig opgevat worden want gemeende momenten zijn er ook nog. De gezellige, knusse momenten moeten er ook zijn. Zie jij het zitten contacteer me.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy