Zoeken

Sexdating met Kristine uit Heist-aan-Zee, West-Vlaanderen

Kristine

 • Naam: Kristine
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Heist-aan-Zee
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij:
Laatst ingelogd: Recent niet ingelogd
Ik ben een gewone dame die met haar twee voeten op de grond sta. Ik geniet van opgewerkte, sociale, eerlijke, oprechte personen die liefst ook enige opleiding hebben genoten. De inborst is belangrijk maar het oog wil ook wat ,niet! Sorry heren maar ik val echt niet op heren die zichzelf echt fantastisch vinden (beetje sneu). Hoewel ik ook geen fotomodel ben hoor, ‘k ben een gewone dame zoals ik al zei.

Over jou: Ik zoek een eerlijke vriend met meer passie voor het leven . Een opgewekt iemand . Iemand die graag praat en liefst geen gesloten type Dan mag je me een boodschapje sturen. Zoniet bespaar je beter jouw en mijn tijd ! Sorrry, ben liever rechtuit dan rond de pot te draaien.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy