Zoeken

Sexdating met Ladyy0 uit ,

Ladyy0

 • Naam: Ladyy0
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb het niet vaak makkelijk gehad in mijn leven en heb meer tegenslagen gehad, maar die hebben mij gemaakt tot de zelfverzekerde dame die ik nu ben. Maar er is een ding dat steeds aan mij blijft knagen en dat is dat ik mij soms eenzaam voel.

Over jou: Sta jij open voor een gebondenheid met een zelfverzekerde meid. Ben je het alleen zijn ook zat en wil je weer gelukkig door het leven gaan met een meid zoals ik. Met mij gaan reizen en wat van de wereld zien, lijkt je dat ook niet geweldig.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy