Zoeken

Sexdating met latexVanny uit ,

latexVanny

 • Naam: latexVanny
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik heb redelijk meer zelfvertrouwen en dat toon ik maar al te graag als ik mij in mijn latex aan jou ga voorstellen. Ik geniet enorm van de spanning en ik vind het waarschijnlijk ook zeker belangrijk dat ik weet dat ik jou ook een fun doe hiermee. Want elke man geilt stiekem toch op een lady die weet wat ze wil, in een lekker strak pakje? Mijn man haat het als ik mij zo laat zien, hij geniet meer van kant en franjes.Gelukkig is hij hier niet van op de hoogte.

Over jou: Jij bent op zoek naar iemand die jou gaat zeggen hoe goed je zeker niet bent! Die iemand mag zeker een domina zijn, zolang ze jou maar niet vergeet te verwennen. Je geniet zelf ook zeker van de rol die je speelt. Je hebt meteen genoegen als je merkt dat ik mij vertoon aan jou in een latex omhulsel! geinteresseerd wat zich daar allemaal achter verschuilt?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy