Zoeken

Sexdating met LazyDani uit ,

LazyDani

 • Naam: LazyDani
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het is niet dat ik echt heel lui ben, maar om nu de deur uit te gaan om een date te scoren daar heb ik echt zo geen zin in. Het liefste zou ik een man bestellen maar dat lijkt mij toch niet zo. Dus dan maar hier een leukerd scoren en gek maken. Ik ben zelf erg handtastelijk en mag graag een man opgeilen met mijn lekkere body en stoute dansjes.

Over jou: Wat er na zo'n spannende schootdans komt dat weet jij vast zeker. Mocht jij het niet weten dan is er maar 1 manier om daar achter te komen. Daarnaast doe jij graag mee en gaan wij er zo samen voor zorgen dat het een hele fijne belevenis gaat worden.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy