Zoeken

Sexdating met LazyLizzy uit Oudeschans, Groningen

LazyLizzy

 • Naam: LazyLizzy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Oudeschans
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben reuze onhandig. Ik beland iedere keer weer in situaties waarbij het schaamrood me op de kaken staan. Daarentegen ben ik onwijs vrolijk, werk ik hard en maak ik in de tussentijd zoveel mogelijk fun. Voor dat laatste is er privé weinig tijd en wanneer ik op feestjes beland voor werk kan ik er geen werk van maken andere knapen aan te spreken voor meer. En eerlijk gezegd ben iker te lui voor om er werk van te maken.

Over jou: Dit leek me nou echt het medium voor mij om een mooie kerel te scoren. Ik zit meer achter mijn laptop en vaak zeker in voor een leuk conversatie dus ik ben geinteresseerd!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
21 Mar 2014 Geplaatst in Groningen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy