Zoeken

Sexdating met Leefvrij uit Utrecht, Utrecht

Leefvrij

 • Naam: Leefvrij
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Utrecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben zeker wat gewend in mijn leven, ben goed opgegroeid, nooit cash te weinig en ik was daddy's little girl dus ik werd lekker verwend. Maar heb ook geleerd om hard te werken voor wat je wilt en voor mezelf te zorgen. Die lifestyle van toen heb ik geupgrade en ik leef dus lekker!

Over jou: Alleen voel ik me soms zekereens alleen wanneer ik na een reisje thuiskom. Want jij bent er nog niet, misschien zit jij ook zeker op mij te wachten, we willen die koude avonden toch niet alleen gaan doorbrengen he? Ik niet hoor! Ik wacht op je!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , ,
19 Oct 2015 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy