Zoeken

Sexdating met Lekkergek1948 uit Wolvega, Friesland

Lekkergek1948

 • Naam: Lekkergek1948
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Wolvega
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Volop in het leven genieten dansen sociaal over al nu ja bijna aan mee doen het kan me dan niet gek genoeg zijn, reizen met een bus spannende personen ondervinden kennen en onder nemend dat waren wij. ja ik zeg wij mijn man en ik.. Helaas moet ik nu alleen verder…En dat lukt niet zo goed..Je mist het samen onder nemen het reizen en nu ja je begrijpt het zeker..

Over jou: Je moet echt zeker onder nemend zijn in reizen, Je zit een beetje vol met lol en je bent sociaal anders heb je echt geen lol op die reizen haha,

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy