Zoeken

Sexdating met Lekkergezocht uit Olst, Overijssel

Lekkergezocht

 • Naam: Lekkergezocht
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Olst
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een beetje plotselinge alleenstaande mama hier Die toch maar voorzichtig op zoek is gegaan. Was een beetje plots, maar ik probeer er zo spoedig mogelijk bovenop te komen, en met hoogtepunt! Ik ben mama van een zoontje van 2 mijn allesje in mijn leven. Ik heb het tot nu toe aardig gered in mijn eentje, maar zo'n groot bed alleen voor mij? Nee, dat vind ik helemaal niks,waarom via dit medium zoeken? Nou ivm met mijn zoontje kan ik niet zo maar uit.

Over jou: Ik zoek iemand bij wie ik me safe voel, geliefd en gewaardeerd. Een maatje klinkt wat ouderwets, maar zeker iemand om mooie dingen mee te doen. Verzorgd, spontaan, verrassend. Het zijn alleen maar woorden die ik hier neerzet, maar ik hoop dat je begrijpt wat voor een man mijn interesse heeft.. en misschien terwijl je dit leest denk je JA dat ben IK!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Overijssel

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy