Zoeken

Sexdating met LelaLela uit Heerhugowaard, Noord-Holland

LelaLela

 • Naam: LelaLela
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Heerhugowaard
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn vriend en ik houden graag de spanning in de romance. In het begin zag ik er weinig hoop in, maar door aandringen van mijn vriend, nou de wereld ging letterlijk voor mij open en nu? nu gaan alle remmen los. niet met compleet toezegging van mijn vriend, want hij weet niks van dit profiel….en maar goed ook.
Ik ben gewoon op zoek naar dat extra beetje spanning. sex met een vreemde is al lekker, maar wanneer je het stiekem doet, is dat voor mij echt de top.
Compleet discreet, en om het opwindend te houden, wat anonimiteit erin kan mij enorm gemotiveerd maken om er een bloedgeile ervaring van te maken.

Over jou: Als ik niet in staat ben een goed conversatie met je te voeren gaat het zonder meer niet werken, discreet en anonimiteit betekend niet complete communicatie stilte! Maar aan het voeren van zo’n conversatie dan zeker het ondernemen van andere activiteiten (hapje,drankje etc) lijkt mij persoonlijk een heel leuk idee. Elkaar beter ondervinden kennen zorgt vaak voor dat extra beetje nieuwsgierigheid.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy