Zoeken

Sexdating met Kaisey uit Goes, Zeeland

Kaisey

 • Naam: Kaisey
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Goes
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Kaisey. Heb geen broers of zussen en woon op kamers niet ver van mn ouders. Ben aan het sparen om iets te kunnen huren in de randstad, Leiden of Den Haag lijkt me zelf zeker heel erg cool!

Over jou: Ik wil een makker die lief en goed voor me zorgt en vaak eerlijk tegen mij is. Ruzie’s uit kletsen, niet gelijk kappen met een verhouding dat is echt te kinderachtig.!!!!! Ik ben zeker opzoek naar een gemeende verhouding.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Zeeland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy