Zoeken

Sexdating met Leqqqa uit Goutum, Friesland

Leqqqa

 • Naam: Leqqqa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Goutum
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: In mij vind je zit een combinatie van echte friese gelatenheid en vlaamse verlegenheid. Dit zorgt dan dikwels voor komische situaties. Met lol en een standvastig fantasierijk karakter is het iig nooit saai. ;) Ik zit sinds de zomer op kamers, zo ben ik dus lekker spoedig op school. Ik kom van origine uit een drop en aangezien ik nog niet meer personen ken lijkt het me leuk om deze manier wat personen te ondervinden kennen.

Over jou: Welke leuke frisse gast wil een dito lady ondervinden kennen?
Je hebt een open, direct en eerlijke persoonlijkheid, woont in de buurt en bent niet ouder dan 28. Je hebt interesse in watersport, muziek, theater en vind het leuk om uit eten te gaan.

Als je meteen een romance verwacht dan kun je beter niet contact opnemen. Dit is namelijk mijn insteek maar zeg nooit nooooit :P

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
30 Sep 2013 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy