Zoeken

Sexdating met LidiaVdZon uit ,

LidiaVdZon

 • Naam: LidiaVdZon
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 58 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben hier echt niet goed in, ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen en ook niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik kan zeker zeggen dat ik al een hele tijd alleen ben en er heel erg graag wat aan zou willen doen maar dan moet ik zeker zeggen dat ik niet gelijk in een verhouding wil duiken.

Over jou: Het is beter om het rustig aan te doen dan toch? Ik wil niet dat ik in een verhouding duik en dan weer pijn word gedaan omdat het uiteindelijk toch niks blijkt te worden vanwege de haast. Dan kunnen we het beter rustig aan doen toch?

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy