Zoeken

Sexdating met Lindakleur uit Amersfoort, Utrecht

Lindakleur

 • Naam: Lindakleur
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Amersfoort
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: vrijgezel werkende mama van een schattige dochter. Soms lastig om de eindjes aan elkaar te knopen, maar ik doe vaak mijn uiterste best.
Zorgzaam, open, vaak het positieve van alles in zien. Romantisch, leuk, vaak in voor een pretje. geniet van mijn familie en dierbare vrienden.
Maar soms verlang ik ook naar een warme arm om mij heen, want niet alles zit vaak mee. Maar ik durf niet meteen te zeggen dat ik op zoek ben naar een spannende man,… Misschien een goeie vriend, waarmee ik kan opschieten, alles mee kan geven.

Over jou: Ik durf hier weinig uitspraak over te doen. Iemand die mij begrijpt, waarmee ik kan kletsen over alles, soms een romantisch nachtje samen mee kan hebben. etentje, vinootje, filmpje, in de bioscoop of gewoon thuis?
Zorgzaam type, en een goed gevoel voor lol.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy