Zoeken

Sexdating met LizadeNooy uit Naarden, Noord-Holland

LizadeNooy

 • Naam: LizadeNooy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Naarden
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben eigen ondernemer en ben op zoek naar een mooie man voor een date. Een dagje uit, terrasje dinken, leuk uit eten. eventueel discotheque. Ik ben niet van de bioscopen, net te intiem/romantisch. En vind het mijn cash niet waard. Eventueel kijk op groter termijn of vaste verhouding. We zien waar het schip strand.

Over jou: Ik ben op zoek naar een introverte man om mijn geluk samen mee te geven. mooie dingen en ervaringen op te doen. Goed gevoel voor lol, eerlijk, integer, vertrouwd. Niet spoedig op de tenen getrapt.
Iemand die sterk in zijn schoenen staat en zichzelf niet spoedig uit het veld laten slaan. Zelf ben ik niet enorm van de romantiek, maar elk meid heeft graag haar knuffel momentje nodig. Kun jij die voor mij regelen?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy