Zoeken

Sexdating met Lonnaatje uit ,

Lonnaatje

 • Naam: Lonnaatje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Omdat ik vroeger meer gepest ben (doordat ik een gehoorprobleem heb, is mijn spraak niet goed ontwikkelt. Voor kinderen is dat een reden om te pesten), is het voor mij best zeker eens lastig om mooie contacten te zoeken. Nu ik weer alleenstaand ben zou ik ook graag open in het leven willen staan. Het gevoel hebben samen te kunnen zijn met een man.

Over jou: Ik wil wat meer zelfvertrouwen krijgen, en hoop dat jij mij daar in wilt steunen. Niet voor mij wilt oplossen want ik weet dat ik dat zelf moet doen.
Ik hoop hier echt een vriendelijke vriend te vinden die samen wat moois wilt opbouwen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy