Zoeken

Sexdating met Ly1967 uit ,

Ly1967

 • Naam: Ly1967
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een en al gezelligheid hier zo te zien. Ik heb er helemaal zin in gekregen en dat zal jij merken ook. Ik ben ongebonden, wil dat graag zo genietden en vind het erg leuk om eens te ontdekken hoe opwindend ik het kan maken met iemand die ik nog niet ken. Ik geniet echt zeker van een lekker potje rollebollen en dat mag van mij zeker heel erg happy eindigen.

Over jou: Rollebollen en een beetje stoeien daar doe jij ook graag aan. Wij hoeven echt geen urenlang over de grond te rollen. Want het naaien er omheen en het voorspel dat hoort er ook bij. In elkaar gevlochten genieten van alles waar wij maar zin in hebben.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy