Zoeken

Sexdating met SelinaDs uit Breda, Noord-Brabant

SelinaDs

 • Naam: SelinaDs
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Breda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een (vind ik zelf) gezellige, grappige, ambitieuze, aardige, spirituele (zonder zweverig te worden), verzorgende en zelfstandige lady die (nog) niet heeft gevonden wat ze zoekt in een man…(zou bijna gaan twijfelen of ik niet ‘t onmogelijke vraag…).

Alleen is ook maar alleen en kom er steeds vaker achter dat de kaarsjes aansteken, koken, een borrel drinken toch echt leuker is samen met iemand (en dan bedoel ik niet mijn aardige vrienden en vriendinnen, want die heb ik genoeg).

Over jou: De man die ik graag zou vinden geniet van lachen (af en toe ook om zichzelf) zelfspot, is zeker ook in voor een gemeend conversatie, weet wat hij wil, is de combinatie tussen een “lieverd” en een “boefje”, geniet van spontane acties, weet dat toeval niet bestaat en kan zichzelf vermaken op z’n tijd! Passioneel en vurig in bed.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
09 Oct 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy