Zoeken

Sexdating met MamaLoes58 uit ,

MamaLoes58

 • Naam: MamaLoes58
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben Marloes en ik heb helaas MS. Dat is echt een nare ziekte waardoor ik mijn dansen (western) heb op moeten geven. Ik ging daar alleen heen. Ik zou het zeker heel gaaf vinden iemand te vinden die dat toch zo nu en dan met mij wil gaan doen. Misschien worden we zeker hechte maatjes.

Over jou: Liefdevolle man en iemand die dus van western geniet is zeker het type wat ik zoek. Ik ben niet echt veeleisend maar het zou zo fijn zijn dat zolang ik het nog zeker kan en niet alleen durf iemand dat wil en kan begeleiden.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
12 Dec 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy