Zoeken

Sexdating met maxime95 uit Kortrijk, West-Vlaanderen

maxime95

 • Naam: maxime95
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Kortrijk
 • Lengte: tussen de 1.90 en 2.00
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben jong, fysiek goed, geduldig, en heb zeker een oog voor intelligentie. ik ben iemand die zeer overheersend overkomt in een positieve manier omdat ik perfect weet wat ik doe. Ik vind het belangrijk om je op elk moment met respect te behandelen. Ik weet wat gepast is en wat niet. Als het dan aankomt op wat meer wat ik persoonlijk zeker wil zien we dan zeker als het moment er is text me ik ben je ideale.

Over jou: Just be real and I’ll be real with you.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy