Zoeken

Sexdating met Meetme19780305 uit ,

Meetme19780305

 • Naam: Meetme19780305
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn leven heeft iets te lang gedraaid om het draaiend houden van een gezin in een huwelijk dat gewoon niet liep. Hoe zou jij het vinden om samen met jouw zus te moeten leven? Dat werkt toch niet? Een broer is leuk, maar niet voor een verhouding, en zo zie ik mijn ex, het is mijn maatje, maar niet mijn geliefde, gelukkig snapt hij het ook.

Over jou: Ik hoop meer te vinden dan een broer-zus gebondenheid, ik hoop dus dat jij ook meer zoekt in een gebondenheid. En dat jij dat ook kunt geven. Ik zoek een man die niet bezet is, een man die er voor kan en durft te gaan, die gewoon open staat voor een spannende start.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
17 Nov 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy