Zoeken

Sexdating met Mescho uit Joure, Friesland

Mescho

 • Naam: Mescho
 • Geslacht: man
 • Leeftijd: 57 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Joure
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: grijs
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Eerlijkheid en fair zijn is mij alles. Ik ben een man die graag overheersend is , maar een onderdanige ervaring niet bij voorbaat uitsluit. Ik geniet van ladyen die mij de leiding willen geven in games die niet perse door iedere lady “gewoon” gevonden worden. Niks geen agressie, maar lust en passie.

Over jou: Ik zoek een meid, die zich onderworpen op wil stellen en zich door mij wil laten opleiden tot mijn sex “slavin” of graag een sletten rol speelt.. Ik zal jou en je body vaak respecteren en je geen dingen laten doen die je echt niet zou willen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 Nov 2013 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy