Zoeken

Sexdating met Miekesingle2016 uit ,

Miekesingle2016

 • Naam: Miekesingle2016
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Net een kortstondige maar heftige flirt met een geweldige dame achter de rug. Het was leuk zo lang het duurde en nu op naar een nieuw spannend project. Ik vind het heerlijk om echt te verwennen maar ook om verwend te worden. Dat kan zijn door een man, maar ook door een dame. Ik vind beide even lekker. Een stelletje is voor mij een spannende uitdaging die ik zeker niet uit de weg ga.

Over jou: Ben jij die man of lady die er ook helemaal zin in heeft. Zijn jullie dat stoute stelletje wat mij zeker wat wil ondervinden. Wat mij wil ondervinden wat er mogelijk is met drie. Op zich maakt het dus niet uit wie er reageert als er maar gereageerd wordt op mijn oproepje!

sexdating zoeken

Tags: , , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy