Zoeken

Sexdating met MiekeSnel uit Brussegem, Vlaams-Brabant

MiekeSnel

 • Naam: MiekeSnel
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Brussegem
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hi, ik ben Mieke.
Het lijkt me best lastig om via een stukje tekst iemand te kiezen die bij je past. Ik zal dus proberen om je een idee te geven wie ik ben en wat ik leuk vind.
Ik ben meestal een vrolijke lady die het leuk vind om grapjes uit te halen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleeft. Maar dit is geen grapje hoor! Verder houd ik van snelle vervoer’s (Ik heb zelf een Golf gti) en kijk graag naar rallysport. Ga regelmatig even over de grens naar duitsland om keihard te rijden. Echt supergaaf!
Ik ben opgegroeid in een kerels buurtvan (drie oudere broers) dus ben niet echt een chicks chick. Ik draag bijvoorbeeld nooit een jurk of hoge hakken. liever Gympen en een spijkerbroek.
Ik heb niet zo heel meer ervaring met daten (2x een vriendje gehad) dus ik weet niet zo goed wat ik hier kan verwachten. Ik laat het maar op me af komen en dan zie ik zeker hoe het gaat.

Over jou: Affiniteit met vervoer’s en vervoersport is een voordeel, maar niet noodzakelijk. lol is crucialer dan uiterlijk en je moet tegen een geintje kunnen. Zou jij met mij op topsnelheid spannende mooie avonturen willen beleven?

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 Oct 2013 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy