Zoeken

Sexdating met MijnSelfies uit Achel, Limburg_be

MijnSelfies

 • Naam: MijnSelfies
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Achel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo zeg, pfoe hier ben ik dan. Ik ben niet een persoon die rond de pot draait dus val ik maar meteen me de deur in huis. Ik zoek een man om na verloop van tijd een degelijke toekomst mee op te bouwen. Ik heb ondertussen genoeg het 'beest' uitgehangen en nu wordt het tijd om op te groeien bij wijze van spreken. Ik dans meer en graag, ik ben bijna verslaafd aan shoppen en vind een hapje gaan eten en een terrasje doen heel leuk.

Over jou: Je hebt ook lang genoeg het 'beest' uitgehangen en wil je ook settelen. Haast en spoed is zelden goed dus je neemt graag de tijd om dingen goed aan te pakken. Verder geen wensen, we zien zeker.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy