Zoeken

Sexdating met MissJo uit ,

MissJo

 • Naam: MissJo
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Er is iets wat ik vaak al heb willen doen maar het is nog nooit gebeurd. Zo is er nog nooit een man klaar gekomen in mijn bek en dat lijkt me toch zeker heel erg lekker. Ik hoop echt een man te vinden die dit net als ik heel erg graag eens wil doen of die het misschien al ene keer gedaan heeft.

Over jou: Ik vraag me zeker af of een man ook dingen heeft die hij wilt doen. Die kunnen we dan waarschijnlijk ook eens uit gaan proberen want ik vind dat je alles op het gebied van sex moet proberen voordat je kan zeggen dat je het niks vind,

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy