Zoeken

Sexdating met Tirzie uit ,

Tirzie

 • Naam: Tirzie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een aardige en mooie mama, toegewijd aan alles en iedereen. Die zichzelf zeker eens vergeet. Dat is eigenlijk wie ik ben. Na dit levensjaren zo gedaan te hebben heb ik bedacht dat ik dit helemaal niet wil. Ik verdien beter dan dit, zeker op seksgebied en daarom ben ik hier! Spannen!

Over jou: Als jij een echte man bent die energie heeft en meer passie voelt wil ik graag dat horen. Iemand die het leuk en opwindend vindt om voor langere tijd een affaire aan te gaan en dit goed alleenstaand kan houden van zijn eigen persoonlijke leven.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy