Zoeken

Sexdating met mooiemannengez uit Marknesse, Flevoland

mooiemannengez

 • Naam: mooiemannengez
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 78 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Marknesse
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: grijs
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, ik ben een warme liefdevolle singel lady, die alleen woont in huis. Ik zou graag ook een singel heer willen ontmoeten, die een gemeende romance met mij wilt aangaan. Ik rook niet, ik ben een gezelligheidsdrinker, maar ik leef zeker een vitaal leven.

Over jou: Mijn ideale sexpartner, moet waarschijnlijk ook zeker singel zijn. Ik heb geen problemen ermee als je rookt, maar ik vind het zeker een slechte eigenschap, integer en bovenal een goede uitstraling, niet aan de drugs en van goede komaf. Groetjes.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Flevoland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy