Zoeken

Sexdating met NaarDeBoterMart uit Gorinchem, Zuid-Holland

NaarDeBoterMart

 • Naam: NaarDeBoterMart
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Gorinchem
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik wil fun maken in mijn leven, doen wat ik wil doen zonder andere personen daarbij lastig te vallen en gewoon te lachen! Als een echte grappenmaakster pest ik mijn vriendinnen zekereens maar ze vinden het stiekem zeker leuk weet ik zeker. Gek op mijn smartphone maar wil een stuk gekker worden op mijn spannende boo!

Over jou: Ik ben op zoek naar een vriendelijke, goed uitziende, eerlijke, stoute en trouwe man die mijn leven nog leuker, gezelliger en knusser kan maken. Ik ben zelf heel handig en vind het heerlijk om te klussen dus dat hoef jij niet voor me te doen hihi. Ik wil je graag ondervinden kennen dus zal hier niet teveel neer zetten.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy