Zoeken

Sexdating met NadienK uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

NadienK

 • Naam: NadienK
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo:

Over mij: Voor het cash hoef ik niet te werken. Mijn man heeft diverse bedrijven in binnen- en buitenland en financieel hebben we het helemaal voor elkaar. Omdat hij daardoor dikwijls van huis weg is, stelde hij voor dat ik me zou inschrijven op een datingsite. Niet voor een tweede gebondenheid maar zeker om af en toe mijn gebrek aan genegenheid te kunnen bevredigen.

Over jou:

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
21 Mar 2014 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy