Zoeken

Sexdating met Nagelstyliste83 uit Ommen, Overijssel

Nagelstyliste83

 • Naam: Nagelstyliste83
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Ommen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Even in het kort wat over mezelf: Een gezellige en eerlijke type, ik ga niet vreemd en ik speel geen games. Ik ben het type meid, dat op zoek naar een gemeende romance is. Ik ben een open boek en meegaand.

Over jou: Mijn ideale sexpartner is iemand die mij elke dag vrolijk kan maken. door middel van zijn karakter of door spontane dingen te doen. Zorgzaam, liefdevol en romantisch. Iemand die eerlijk is en mij niet zal belazeren. Geen leugens en geen games.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Overijssel

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy