Zoeken

Sexdating met Najella uit Bellingen, Vlaams-Brabant

Najella

 • Naam: Najella
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Bellingen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Op dit moment is mijn verhouding een beetje bleu, we zitten echt in een grote sleur. Mijn man heeft niet tot nau zekerijks aandacht voor mij, is vaak van huis en bezig met zijn werk. Ik zelf ben huisvrouw en geniet van de kinderen en kleinkinderen.
Nu weet ik zelf niet of ik de verhouding zeker voort wil blijven zetten, ik ben niet gelukkig en ik hoop hier een mooie man te vinden die het leuk vind om mailcontact te hebben en wie weet wat er van komt!

Over jou: Een man die de tijd durft te nemen mij te ondervinden kennen, moeite durft te doen en niet te overhaast wilt gaan aangezien mijn situatie daar niet naar is.
Ben je leuk, geniet je van babbelen en zie je mij zeker zitten dan hoop ik op erg leuk contact met jou.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Vlaams-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy