Zoeken

Sexdating met Natasja1 uit Leeuwarden, Friesland

Natasja1

 • Naam: Natasja1
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Leeuwarden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben danseres bij een showballet, dus ben altijd aan het "werken" als anderen personen open zijn. Echt handig voor een gebondenheid is dat niet waarschijnlijk. Ik ga niet meer uit dus in het uitgaansleven zal ik niet spoedig een mooie man aan de haak slaan. Maar als ik hier eens rondkijk, ben ik niet de enige die op zoek is naar een sexpartner. Ik hoop dat de concurrentie voor mij niet te groot en dat ik toch een aantal mooie respons in mijn mailbox mag krijgen.

Over jou: Je bent niet claimend of jaloers, je bent alleenstaand en bij voorkeur niet rokend.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy