Zoeken

Sexdating met Nelijo uit ,

Nelijo

 • Naam: Nelijo
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na een nachtje stappen met vriendinnen, ben ik wakker geworden naast een dame. Ik weet nog dat we wat dronken, maar daarna werd het al vlot kussen. Tsja, van het een komt het ander, en ik heb nooit geweten dat dat zo lekker kon zijn. Vingeren, kutlikken. Jij weet het vast zeker allemaal hoe dat gaat. Nu zoek ik een man, die mij ook af en toe een pleziertje gunt met een extra dame er bij. Dus min of meer een triootje. Is dat iets wat jij mij kan geven?

Over jou: Jij gunt een meid zeker een pleziertje, door een extra meid in ons liefdes spel te betrekken.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy