Zoeken

Sexdating met Ohzoo uit Leiden, Zuid-Holland

Ohzoo

 • Naam: Ohzoo
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Als ik iets wil laat ik mijn memmen zien en als dat niet genoeg is dan laat ik mij naaien. Met mijn rijexamen had ik een kort rokje aan zonder slipje en heb hem gevraagd of ik ook mijn rijbewijs kon halen door hem te berijden, zodoende ben ik in 1 keer geslaagd. Ik weet het ik ben een slet een hoer en eigenlijk een slechte ook want ik vraag niet eens cash ervoor.

Over jou: Wat ik wil is een kerel voor mezelf die ik gewoon kan berijden wanneer ik wil, zo hard ik wil en zolang ik wil.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 Oct 2014 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy