Zoeken

Sexdating met Olijfjezkt uit ,

Olijfjezkt

 • Naam: Olijfjezkt
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Geef mij een mooi strak rood jurkje en ik verander van keurige vrouw in een speelse en stoute rijpe neukertje. En dat doe ik, omdat ik gewoon niet genoeg kan krijgen van strelen, aanraken en kussen, om daarna door te gaan met heftig pakken. Geloof maar dat ik op mijn leeftijd zeker weet hoe dat moet haha.

Over jou: Ik zou willen dat ik hier iemand tref die zeker is van zichzelf en die weet hoe hij zijn piemel moet gebruiken. Mijn kutje schreeuwt om aandacht en mijn memmen snakken er naar om aangeraakt te worden. Laat je niet afschrikken door mijn leeftijd. Dat zorgt juist voor meer ervaring.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy