Zoeken

Sexdating met OmaGemmie uit ,

OmaGemmie

 • Naam: OmaGemmie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 66 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het klopt dat ik al grootmoeder ben maar wat zegt dat nu? Ik geef toe dat ik verlang naar intens genieten. Het is al zolang geleden dat ik een lekker stukje vlees heb aan mogen raken dus voor mij wordt het weer de hoogste tijd. Ik kan bijna niet wachten.

Over jou: Een man die geniet van seks! Ouder of jonger vind ik niet zo belangrijk. Het gaat erom dat we elkaar versieren en tot een lekker hoogtepunt kunnen brengen. Als je opgewonden raakt van panties en kousen mag je sowieso contact opnemen, opwindend.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
10 Jan 2017 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy