Zoeken

Sexdating met openblueeyes uit Beek en Donk, Noord-Brabant

openblueeyes

 • Naam: openblueeyes
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Beek en Donk
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Over mij hè … Nou, ik zou waarschijnlijk glimlachen en hoi tegen je zeggen als we vreemden waren die de straat overgingen. Ik geloof in vriendelijkheid, empathie, open deuren houden, je telefoon wegzetten tijdens het avondeten en vaak tijd maken om naar een vriend te luisteren. En om je een lus te geven … Ik ben echt dol op het ergste soort horrorfilms, alleen de echt erg slechte.

Over jou: ik geniet van geile jongens die groter zijn dan ik, die een geweldige image van me kunnen maken, waar we ook gaan. Ik geniet ook van jongens die me op een andere plek meenemen en jongens die erop staan ​​om een ​​ image te maken. ik haat jongens die niet erg ondersteunend zijn en die vreugde doden in verschillende dingen.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
05 Apr 2018 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy