Zoeken

Sexdating met Paulettaaa uit ,

Paulettaaa

 • Naam: Paulettaaa
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Oh wat is het leuk om hier eens rond te kijken! Ik ben best spontaan maar geen lady die makkelijk af stapt op iemand. Omdat ik ook niet echt ga stappen kom ik maar geen mooie, opwindende, stoute, spontane man tegen. Hier moet ik toch zeker slagen?

Over jou: Een leukerd die net als ik op zoek is naar wat nieuws. De sleur doorbreken van de dagelijkse dingen! Jij vindt het een uitdaging om te ontdekken wat ik allemaal zou willen en ergens in jou schuilt een echte casanova.

sexdating zoeken

Tags: , , , , ,
20 Apr 2015 Geplaatst in none

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy