Zoeken

Sexdating met Paulien196808 uit Zoetermeer, Zuid-Holland

Paulien196808

 • Naam: Paulien196808
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Zoetermeer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na een hele lange maar goede romance is er helaas een eind aan gekomen. Ik heb een tijdje genoten van mijn vrijheid maar nu ben ik daar zeker klaar mee en wil ik een mooie man om mee te genieten. Ik zou het fijn vinden om eens samen naar het strand te gaan of gewoon samen op de bank tv te kijken.

Over jou: Dat is toch ook heerlijk of niet? Ik kijk er al helemaal naar uit om dat te gaan doen maar eerst moeten we kijken of we zeker een goede klik hebben want dat is toch ook zeker heel erg belangrijk vind je niet? Als die er is dan zit de rest zeker goed.

sexdating zoeken

Tags: , , , , , , , ,
31 May 2016 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!


Profielnaam:
E-mailadres:
Wachtwoord:
Geslacht: Man Vrouw
Geboortedatum:
Ik accepteer de Algemene voorwaarden en Privacy policy